Zoek

Op mijn wensenlijstje: Sweater no.12 from My Favourite Things – Knitwear

Wow!! Wat een mooie! Ik hou zo ontzettend van dit soort mooie breipatronen van tijdloze, klassieke truien! Deze staat op mijn wensenlijstje, om voor mezelf te breien. Hopelijk lukt dit me, nog voordat de volgende winter gaat beginnen 🙂

Het is het Sweater 12 patroon van My Favourite Things – Knitwear (https://myfavouritethings-knitwear.com). De ontwerpster komt uit Denemarken, maar gelukkig zijn de patronen ook in het Engels verkrijgbaar! Er zijn veel mooie patronen te vinden op deze website, maar nummer 12 heeft zeker mijn voorkeur! Al vind ik nummer 1 ook erg leuk!

Neem er zelf ook eens een kijkje!

2 Reacties

  • Lieke de Leeuw

    Op instagram zag ik dat je truien breidt in opdracht, graag zou ik je willen vragen of je dit vaker doet en hoe je omgaat met een vergoeding voor het breien

    11 november 2022 at 11:18

Leave a Reply