Zoek

Bijna klaar…Petite Knit’s Anker’s Summer Shirt

Bijna klaar voor de lente en zomer met mijn nieuwe Anker’s Summer shirt van Petite Knit. Dit truitje heb ik gemaakt met een heerlijke linnen/viscose kwaliteit Line van Sandnes Garn in een mooie naturel kleur, zo mooi!

Ik heb het truitje al even aan geprobeerd na één mouwtje gebreid te hebben, helaas het mouwtje uitgehaald, omdat het iets te strak zat. Ik heb graag een wat losser mouwtje, zeker in de zomer! De minderingen heb ik nu maar weggelaten 🙂

Maaaarrrrrrr.. wat een heerlijk truitje! Het wordt zeker een favoriet! Zo leuk, gecombineerd met een lekkere jeans en sandaaltjes erbij, heerlijk basic!

Ik zal zeker foto’s posten als mijn Anker’s Summer shirt klaar is!

2 Reacties

  • ybe

    Mooi! Ik ga net beginnen, heb proeflapje gemaakt, maar twijfel aan naalddikte. Heb je naalden 4 of 4.5 gebruikt? Hoe valt de maat?

    28 maart 2021 at 13:43

Leave a Reply