Zoek

Rugzakje Oscar, ontwerp uit het boek Mijn Tas 2, Elisanna en Fynn

In januari 2020, vlak voordat Robin voor het eerst naar de peuterspeelzaal ging, heb ik dit superleuke rugtasje voor haar gemaakt. Ik heb het naaipatroon Oscar uit het boek ‘Mijn Tas 2’ gebruikt. Het was een enorme uitdaging, maar met wat hulp tijdens naailes en vervolgens thuis wat verder geploeter is het gelukt. Tijdens een van de laatste stappen dacht ik dat het nooit meer goed zou komen, maar toen moest ik ineens de hele inhoud door een heel klein gaatje in de voering trekken, en tadaaaaaa daar was ineens het rugzakje! En zooooo leuk!

Robin draagt hem nog steeds elke keer erg trots, het is een geweldig tasje! Binnenkort zal ik bij Kbas en Piekewieke in België de benodigdheden in een andere kleurencombinatie bestellen, want hoe leuk is het als Jort straks ook met zo’n leuk rugzakje loopt!

Zeker een aanrader om zo’n leuk rugzakje te maken, of anders een andere leuke tas! Je kunt soms iets in je hoofd hebben en het niet vinden in de winkels zoals je graag zou hebben. Met een leuk patroon maak je het helemaal naar je eigen wensen, superleuk!

Op mijn to-do lijstje staan ook nog 2 weekendtassen met bijbehorende toilettasjes, eigenlijk was het plan om deze te maken voor de Sint…Nu is mijn deadline toch maar de zomervakantie geworden, dat moet toch lukken zou je zeggen….

Leave a Reply