Zoek

De zomer in zicht: leuke zomertopjes om te breien!

Met de zomer in het vooruitzicht is dit misschien wel hét moment om te beginnen aan een leuk gebreid zomertopje! Leuk, omdat het niet zoveel werk is, en omdat het vaak mooi is om te dragen! Ik draag zelf graag mouwloze topjes als het warm is, maar simpele tricot topjes vind ik mezelf dan niet zo mooi meer staan.

Op Instagram heb ik gezocht naar mooie patroontjes en ik heb een aantal hele mooie patroontjes gevonden! Het liefste zou ik ze allemaal maken, maar dat gaat niet lukken. Vandaar dat ik ze hier met jullie deel, zodat jullie misschien ook geïnspireerd raken en er eentje uit dit lijstje gaan maken!

De hashtag #sommerstrik is erg leuk om eens rond te kijken, er is zoveel moois! Maar met deze hashtag kom je dan wel meteen in de Scandinavische patronen uit.

Leave a Reply