Zoek
Ruilen of retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Product ruilen of terugbrengen?

Wilt u uw product ruilen of terugbrengen? Dat is helemaal geen probleem, mits het binnen 14 dagen na aankoop van het product is en het product in goede staat terugkomt. U kunt hiervoor contact opnemen met greetje@vive-handmade.nl.
Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product, en mocht het uiteindelijke aankoopbedrag onder €75,- uitkomen als een pakket door ons gratis verzonden is, dan worden de verzendkosten van €4,95 in mindering gebracht op het retourbedrag. In de winkel kunt u uiteraard ook producten ruilen of terugbrengen.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.