Zoek

Mijn eigen wolwinkeltje Vive! in Bluebirds in the Backyard!

Al jarenlang loop ik als ik op vakantie ben rond in stadjes op zoek naar mooie handwerkwinkeltjes. Heerlijk vind ik het om rond te kijken op nieuwe plekjes en daarbij droomde ik dan over het idee om zelf ooit ook zoiets te starten.

In het voorjaar bedacht ik me om toch eens op zoek te gaan naar een plekje waar ik mijn plan tot uitvoer zou kunnen brengen. Tot ik ineens een mailtje van Bluebirds in the Backyard terugkreeg, dat ze het een heel leuk idee vonden en dat ik daar wel een ruimte zou kunnen krijgen om mooie wol en spulletjes te kunnen verkopen.

Superleuk!! Maar ook heel erg spannend tegelijk! Na een leuk gesprek met Claire in april ben ik er goed over na gaan denken en besloot ik om er toch nog een tijdje mee te wachten.

Het idee bleef maar in m’n hoofd zitten de hele zomer lang.. Ik besloot om er toch verder in te duiken en ik ben begonnen met het maken van een plannetje.

Ik vind het heerlijk om nu te kunnen zeggen dat ik een prachtig winkeltje gestart ben in de oude wijnkelder van huis Roodenburch, ook wel Bluebirds in the Backyard! Ik verkoop allemaal prachtige merken, die nog niet zoveel te vinden zijn in de Nederlandse wolwinkels.

Ook ben ik een mooie samenwerking aangegaan met een keramiek kunstenaar uit Terneuzen en ook zit ik met nog veel meer ideeën in m’n hoofd!

Kom gezellig eens kijken op deze mooie plek om met inspiratie voor een mooi nieuw project lekker aan de slag te gaan!

Bluebirds in the Backyard is geopend van woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 en elke zondag van 12.00 tot 17.00.
Zelf ben ik er voor advies op donderdag van 12.00 tot 15.00, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 15.00.

Ik zal ook hard aan de slag gaan met mijn webshop, maar langskomen is natuurlijk nog veel leuker! 🙂

1 Comment

  • Lia Hilkmann

    Wat gaaf Greetje, super plek bij Blue Birds. Heel veel succes!
    20 nov kom ik zeker kijken ( heb.een high tea voor mijn afscheid bij SanQujn)

    Zal zeker een keer wol kopen- leuk.

    5 november 2021 at 08:01

Leave a Reply